TIGLON series seizoensfinale – dé 8 redenen waarom jij deze niet mag missen

Geschreven op 19 dec 2015 door Martin van Dongen. Dit artikel gaat over , , , , .

We gaan knallend 2015 uit en dat doen we niet alleen maar samen met de seizoensfinale van de Tiglon Series!

verder

Morgen, 20 december 2015, vind de seizoensfinale plaats van de Tiglon Series. Ben jij erbij? Wij zeker wel! Waarom? Genoeg redenen om op te noemen en we hebben ze voor jou op een rijtje gezet. Ben je nu al overtuigd door mijn enthousiaste schrijven 😉 boek dan onderstaand direct je ticket en beleef de CrossFit experience van de Tiglon Series van dichtbij.

Schermafbeelding 2015-12-19 om 15.32.29

Redenen waarom jij de seizoensfinale moet bijwonen

Rete spannend bij de dames

Ja ik weet het, je zou het ook kunnen omdraaien, “spannende rete” bij de dames. Ook een goede reden om te gaan. Maar in dit geval bedoelen we dat er nog zeker 8 meiden strijden om de derde plaats. Melissa Steffens staat momenteel op de derde plaats met 83 punten en met een verschil van slechts 13 punten staat Felien Pot op de negende plaats. Een klein verschil dus, met hiertussen dames met een nog kleinere achterstand.

Schermafbeelding 2015-12-19 om 14.46.15

Competitie overall / mannen

 

Schermafbeelding 2015-12-19 om 15.13.44

Competitie overall / vrouwen

Spannende rete bij de dames

Man, man. man…. Er loopt daar wat rond, niet normaal. En niet alleen bij de dames maar ook bij de heren, zegt mijn vriendin althans. Dit bedoelen wij echt niet als een vleeskeuring, maar meer in de trant van dat het een ” nationale goede lijven dag” is. Het ademt fitness, motivatie en inspiratie.

Beleef de CrossFit experience van dichtbij

Als supporter bij de Tiglon Series heb je het idee of jezelf meedoet. De zweetspetters vliegen je rond de oren en dat is vet! Er is geen afstand tussen supporter en atleet. Dat maakt de CrossFit experience, ofwel de waardebeleving van de Tiglon Series maximaal. Alle ingrediënten zijn aanwezig, top atleten, uitdagende WOD’s, gave box, kwalitatieve judges, rete lekkere burgers en koffie!

Je wilt gewoon kunnen zeggen dat je er vanaf het begin bij was

Dat de Tiglon Series zijn credits heeft verdient in dit eerste levensjaar mag wel duidelijk zijn. Vele positieve reacties van zowel atleten als bezoekers en box eigenaren. En volgend jaar beloofd nog vetter te worden met een eigen vaste locatie voor de competitiedagen. De locatie voor de competitiedagen van de TIGLON Series in 2016 worden in het mega vette gebouw van NXT Events in Gemert gehouden. Over een jaar of vijf wil jij gewoon kunnen zeggen; “ik was er vanaf het begin bij”

De Nederlandse CrossFit community bij elkaar

Echt Nederlands en daarmee onderscheidend. Deelnemers vanuit 70 verschillende Nederlandse CrossFit affiliates worden door een evenement als de Tiglon Series bij elkaar gebracht. Dat dit invloed heeft op de sport CrossFit en de Nederlandse CrossFit community mogen duidelijk zijn.

TIGLON Series is dé Nederlandse sportcompetitie alleen voor atleten die aangesloten zijn bij een Nederlandse CrossFit-affiliate. Ben jij de meest allround atleet van Nederland, gemeten over een serie wedstrijden?

Bij Unscared CrossFit wil en moet je een keer geweest zijn

Of je nu in Vlissingen woont of in Groningen, als CrossFitter moet je gewoonweg een keer geweest zijn bij Unscared CrossFit. Bij Unscared CrossFit hebben ze een obsessie. Dezelfde obsessie als bij de Tiglon Series…. kwaliteit! Unscared CrossFit is een kennis hub voor zowel sporters, coaches en bezoekers. Een box op een uniek industrieterrein in de buurt van het centraal station van Utrecht! Bedankt Unscared CrossFit voor het hosten!

11174713_972902229408987_6413671894110814905_o

Bron / Foto credit unscaredcrossfit.com

Wie word de fitste box van Nederland

We zijn misschien allemaal bezig met wie de individuele winnaar wordt bij mannen en de vrouwen maar welke box is het meest onoverwinnelijk in Nederland? Want naast de individuele competitie, is er ook de box-competitie waarin Nederlandse CrossFit-boxen de strijd met elkaar zijn aangegaan om de titel: Fitste box van Nederland. (eigenlijk al bekend, ssssstt we willen het toch nog even benoemen)

Binnen deze box-competitie bepalen enkel de kwalificatieworkouts van de individuele competitie de uitslag van de box-competitie. Per kwalificatieworkout tellen de drie beste mannen en drie beste vrouwen van een box mee voor de box-competitie score.

In deze competitie telt de ranking als score. Na de drie kwalificatieweken wordt één box uitgeroepen tot fitste box van Nederland. Wie o wie?

Schermafbeelding 2015-12-19 om 16.36.08

Lekker vreten in 3,2,1………

Natuurlijk staat Tussendoortje weer klaar met een uitgebreide keuze aan allerlei lekker. Ga je voor één van de waanzinnige burgers, een lekkere tomaten paprika soep met brood? Of ben je meer van de gezonde snacks zoals muffins, paleo quiche of huisgemaakte kwarktaart? Er is in ieder geval keuze genoeg.

Let op er kan niet gepind worden. Neem dus cash geld mee.

Praktische informatie

10339332_869968616454065_5643236154516980973_o

Adres:
UnScared CrossFit
2e daalsedijk 4bis
3551 EJ Utrecht
Er is voldoende parkeergelegenheid volg de borden bij UnScared.

 

Bronnen: