RxGUIDE CrossFit Waalwijk

Dagelijks hebben wij RxGUIDE coaches weer het voorrecht om in contact te staan met atleten van verschillende niveaus. Zowel online als op onze vaste RxGUIDE trainingslocatie in Waalwijk. Van atleten die net zijn begonnen tot atleten die deelnemen aan competities op het hoogste niveau.

Het coachen van deze atleten en de groei en ontwikkeling die wij samen de afgelopen jaren hebben meegemaakt heeft ons, naast onze educatie, inzicht gegeven over het belang van specifieke aspecten binnen programmering. Deze aspecten vormen nu het fundament van onze trainingsaanpak welke wij met jullie en onze atleten delen binnen RxGUIDE CrossFit Waalwijk. We begrijpen welke toewijding, fun, coaching en programmering er dagelijks nodig is om het maximale uit je fitness level te halen. Om je lichaam en geest op te bouwen, in plaats van af te breken!

Historie

RxGUIDE CrossFit Waalwijk opende zijn deuren in het weekend van 5 & 6 november 2016 en heeft altijd voor ogen gehad meer dan alleen een gym te zijn. We willen een community zijn die ondersteunt, leert en leden aanmoedigt in het bereiken van hun doelen.

RxGUIDE CrossFit Waalwijk heeft als doel de beste service te verlenen voor mensen van alle fitness levels. Hierbij staat het verbeteren van de kwaliteit van leven centraal! Mocht jij in de buurt zijn schroom dan niet om eens binnen te lopen en kennis te maken met onze top coaches. Deze coaches willen jou graag helpen en ondersteunen in je nieuwe Fitness – Journey!