Over ons

RxGUIDE heeft dit online trainingsplatform ontwikkeld om atleten van diverse niveaus en op verschillende disciplines te helpen het maximale uit zichzelf te halen. Voor CrossFit atleten die als doel hebben competities te domineren op het hoogste niveau of voor die personen die er zonder shirt gewoonweg onwijs goed uit willen zien.

Jarenlange kennis en ervaring

Door de kennis en jarenlange ervaring van onze coaches en wedstrijdatleten te bundelen, wordt het gebruik van deze trainingsaanpak nu ook mogelijk voor jou! Ons doel is om jou te voorzien van de beste coaching en programmering die nodig is om het maximale uit jezelf te halen.

Trainingsfilosofie

Sinds 2010 maken wij RxGUIDE coaches en atleten deel uit van de competitieve wereld binnen verschillende takken van topsport. Wij hebben het voorrecht om te werken met topatleten.

Het coachen van deze atleten en de groei en ontwikkeling die wij samen de afgelopen jaren hebben meegemaakt heeft ons, naast onze educatie, inzicht gegeven over het belang van specifieke aspecten binnen programmering. Deze aspecten vormen nu het fundament van onze trainingsaanpak welke wij met jullie willen delen. We begrijpen welke toewijding, fun, coaching en programmering er dagelijks nodig is om goed te worden in de sport of Fitness.

Team

Martin van Dongen, 7 jaar actief als fitness ondernemer en mede-oprichter / eigenaar van RxGUIDE. Martin is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Met al jouw vragen kun je bij hem terecht.

Historie

RxGUIDE is in 2014 begonnen al informatief platform over CrossFit in Nederland. Onafhankelijk en altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste CrossFit ontwikkelingen groeide we al snel uit tot het grootste Nederlandstalige CrossFit platform. Allerlei algemene informatie over training, voeding, lifestyle, evenementen kwam laagdrempelig dagelijks binnen het handbereik van vele CrossFitters in Nederland. Onze primaire doelen waren: (1.) CrossFit in Nederland verbinden en stimuleren; (2.) Kennis delen; (3.) CrossFit affiliates promoten; (4.) Klankbord zijn voor CrossFit atleten; (5.) Nederland interesseren voor CrossFit als gezonde levensstijl.

Een bewezen programma dat nu online beschikbaar is voor jou.