Flirt en date met een CrossFit chick – Waarom?

Geschreven op 14 feb 2016 door Martin van Dongen. Dit artikel gaat over , , , , , .

Valentijnsdag is de dag om indruk te maken… De D-day voor menig CrossFitter om een CrossFit lady te scoren en wij begrijpen waarom! Je bent hopeloos. Nee, toch? Jij bent toch gewoon opzoek naar jou ideale date met wie je jouw liefde voor CrossFit kan delen, met wie je kan trouwen en met wie je kleine Rich en Annie op de CrossFit wereld kan gaan zetten.

verder

Of gaan we nu iets te snel en wil jij gewoon een vrouw die er onwijs sexy uitziet, sportief en slim is, altijd vrolijk en een doorzetter is! Ja? Dan ben jij duidelijk opzoek naar de meest ideale vrouw die er is op de Wereld…… Een echte CrossFit lady.

Train je al in een box? Ja? Heb je al een date gehad? Nee? Dan ben je wel blind geweest als je nog geen date hebt kunnen regelen en wil ik je dus ook vragen om vanaf nu je ogen te openen en de stoute lifters aan te trekken! Hou het wel netjes en probeer nu niet als één of andere Tarzan indruk te gaan maken. Wees een gentleman! Train jij nog niet in een box, dan zou ik dit heel snel gaan doen want het aantal meest ideale date leads zal dan drastisch gaan stijgen.

RxGUIDE geeft jouw de belangrijkste redenen om te daten met een CrossFit lady.

Onwijs sexy, meer sex en power output

Waarom ben jij begonnen met CrossFit? Toch ook om er naakt gewoon onwijs sexy uit te zien. Ja misschien niet de belangrijkste reden, maar het gebeurt gewoon vanzelf. En als je dit soort mensen dus bij elkaar zet dan leidt dat uiteindelijk tot meer sex. Ja dat verzinnen wij ook niet. Uit onderzoek blijkt dat CrossFit leidt tot het verhogen van endorfine binnen ons lichaam met als gevolg dat dit leidt tot een hogere behoefte aan sex. Damm ook dat nog, een leuke, sexy, lieve, slimme CrossFit lady met doorzettingsvermogen die ook nog meer sex wilt. Doorzettingsvermogen en sex…. is de ultieme vorm van power output.

Anti luiheid

Jouw CrossFit date zal je niet snel onderuit hangend op de bank terugvinden. En als het dan al zo is, dan weet ook jij wat zich daarvoor heeft afgespeeld. Luiheid is bij een CrossFit lady namelijk ver te zoeken. Dag in, dag uit bezoekt ze de box en dit zegt iets over haar motivatie, spirit en energielevel. Ofwel het is iemand die je energie zal geven omdat ze dit zelf ook uitstraalt! Je zal meer uit je leven halen en het aantal uren “luiheid” zal drastisch dalen.

Zelfvertrouwen

Een vrouw met zelfvertrouwen is toch wel lekker! Kijk ze hoeft niet als een CrossFit princess door de box te huppelen, haar scores zullen wel uitspreken of ze een titel als CrossFit queen verdient of niet. Het belangrijkste wat we in ieder geval wel willen meegeven is het feit dat CrossFit het zelfvertrouwen opkrikt. Of je nu een PR scoort of je allereerste pull up maakt, in beide gevallen zal het zelfvertrouwen een boost krijgen. Dat is het mooie van wat CrossFit met het mentale doet van de vrouw (en mannen).

blue_valentine1

Geen moeilijke vragen

Nee, niet gelijk aan sex denken! We snappen dat deze link redelijk snel gelegd wordt, maar dat hebben wij niet als doel met het schrijven van dit blog. Wel met dit blog trouwens.

Je kent het vast wel. De vraag die elke man weleens van een vrouw op zich afgevuurd heeft gekregen.  “hoe vind je dit staan?”……. Ja en nou, wees tactisch, denk na voordat je wat zegt…..want het is een vorm van Russisch roulette wat je nu aan het doen bent.
CrossFit zal ervoor zorgen dat jou CrossFit lady mentaal zoveel sterker wordt en zoveel meer vertrouwen krijgt doordat het lichaam echt verandert met als gevolg dat moeilijke vragen een stuk minder worden.

Een langer leven dankzij jouw CrossFit lady

CrossFit doet meer! Naast het ten strijde trekken van WOD naar WOD veranderd de gehele manier van leven. Eetgewoontes veranderen, er wordt meer nagedacht over hoe het herstel te bevorderen door voldoende slaap en gebruik van supplementen.
De gehele levensstijl verandert en dus ook die van jou. Je leeft dus gewoon langer met een CrossFit lady.

Happy dankzij elke vorm van beweging

Wat zijn de belangrijkste aspecten om je happy te voelen als het gaat om trainen? Juist alle ingrediënten die je ervaart tijdens CrossFit. Aandacht van coaches, beleving / fun en tot slot resultaat. Je komt altijd voldaan terug van je training. Jezelf sleuren naar de gym zoals je dat vroeger misschien moest doen is er niet meer bij. Samen met jou lady trek jij ten strijden en als je een keer geen zin hebt is er altijd nog de CrossFit lady die jou wel weet te motiveren met in ieder geval enige vorm van inspanning………..

Het ideale koppel

En ze leefde nog lang, gezond en gelukkig. Het delen van dezelfde passie zorgt voor een bepaalde chemie binnen een relatie. Samen sta je en word je sterkt!

In de hedendaagse snelle wereld sluipt het erin dat jullie, na elkaar een week lang bijna niet gezien te hebben, op vrijdagavond op de bank ploffen en pas maandagochtend weer opstaan. Samen dingen doen is er niet meer bij omdat jullie misschien gewoonweg de energie er niet meer voor hebben of dat jullie opdat moment even niet dezelfde interesse hebben. Dat gaat veranderen en dat komt omdat CrossFit jullie allebei uitdaagt en het leuk is om samen te doen. Naast dat je nu samen gaat CrossFitten krijgen jullie tevens meer energie om samen nog meer dingen te gaan ondernemen.