Train your weakness

Laten we vooropstellen dat de meeste atleten onder ons geen individuele programmering nodig hebben. Als je geen professionele ambities hebt zal je door het volgen van de programmering in jouw box gegarandeerd fitter, sterker en gezonder worden. Maar wat als je meer wil? Doe de online test en kijk wat jouw ‘weakness’ is!

Het doel van een “train your weakness” programma is om jouw capaciteiten op achtergebleven gebieden maximaal te vergroten

Hoe werkt het?

Een programma om beter te worden in de sport CrossFit of om gewoonweg het maximale uit jezelf te halen. Als jij de commitment durft aan te gaan met een van deze specifieke programma zal je beter gaan presteren als nooit te voren. Je zult je maximaal gaan ontwikkelen op de kerngebieden strength, gymnastics en/of conditioning.

Naast een doordacht specifiek programma vinden wij coaching rondom ons programma van essentieel belang. Ons team van experts staan voor je klaar en zullen jou helpen je skills te optimaliseren en je zwakheden verder te ontwikkelen. We zullen je steunen daar waar jij dat nodig hebt middels onze wekelijkse check-in. Ontvang simpele toepasbare tips en diepgaande educatie die jou gaan helpen te begrijpen waarom we specifieke aspecten toepassen in onze “train your weakness” programma’s.