CrossFit trainingsprogramma voor Gevorderden

Dit programma omvat de bewezen trainingsmethode van diverse Nederlandse topatleten en helpen jou om een betere CrossFit atleet te worden. We gaan jou helpen je beweegpatronen en skills verder te ontwikkelen, sterker te maken en een conditionele motor te bouwen waar jijzelf versteld van zult staan!

Vanaf 49 euro p/maand

Trainingsprogramma incl. persoonlijke coaching en App

Aanmelden

Wat krijg je allemaal?

 • Gepersonaliseerd 5-daags CrossFit trainingsprogramma, 12 weken lang
 • Michael Go, Kevin Go en het atleten team als ervaren persoonlijke coaches en support
 • Fundamentals over juiste voeding voor meer resultaat en een effectiever herstel
 • Gebruiksvriendelijke app van Teambuildr® voor iOS + Android om je trainingen en progressie in bij te houden
 • Check-ins met je coach middels e-mail of messaging binnen de Teambuildr® app
 • Toegang tot de besloten community Facebook-pagina met gelijkgestemde atleten
 • De mogelijkheid om samen te trainen met de beste coaches en atleten
 • Handleiding voor maximaal resultaat

“Een bewezen programma dat nu online toegankelijk is en het mogelijk maakt te trainen met de beste CrossFitters”

Hoe werkt het?

Een gepersonaliseerd programma om beter te worden in de sport CrossFit of om het maximale uit jezelf te halen als CrossFitter. Wat je ambities ook zijn, wij als team zullen ons volledig inzetten voor jou! Wij zullen zorgdragen voor jouw programma en de coaching die jij nodig hebt om je doelen na te streven. In het bijzonder voor die atleten die daadwerkelijk een commitment aangaan met het programma.

Na een testperiode, die geanalyseerd wordt door onze coaches, ontvang jij jouw persoonlijk programma welke gericht is op het verbeteren van je tekortkomingen en het verder optimaliseren van je sterktes. We gaan jou helpen je beweegpatronen en skills verder te ontwikkelen, sterker te maken en een conditionele motor te bouwen waar jij jezelf versteld van zal doen staan.

Is dit programma voor mij geschikt?

Voor wie is dit programma geschikt?
 • Atleten die beter willen presteren tijdens kwalificaties en opens
 • Atleten die de mogelijkheid hebben om minimaal 4-5 keer per week te trainen, 60-90 minuten per training.
 • Goede beheersing in technische bewegingen als C&J, Snatches, pull ups, muscle ups.
 • Atleten die de keuze maken daadwerkelijk voor het programma te willen gaan. Commitment!
Voor wie is dit programma niet bedoeld?
 • Atleten die “geen” tijd hebben
 • Atelten die geen commitment kunnen aangaan met het programma.
 • Atleten die momenteel geblesseerd zijn
 • Atleten die niet de beschikking hebben tot de juiste trainingsmaterialen.

Wat mag je verwachten?

Maximaal resultaat! Als jij deze commitment durft aan te gaan met dit programma zal je beter gaan presteren in de sport CrossFit als nooit te voren. Je zult je als atleet maximaal gaan ontwikkelen op de kerngebieden weightlifting, gymnastics en conditioning.

Naast een persoonlijk en doordacht programma vinden wij coaching rondom ons programma van essentieel belang. Ons team van experts staan voor je klaar en zullen jou helpen je bewegingen te optimaliseren en je skills verder te ontwikkelen. We zullen je steunen daar waar jij dat nodig hebt. Ontvang simpele toepasbare tips en diepgaande educatie die jou gaan helpen te begrijpen waarom we specifieke aspecten toepassen in onze programmering.

Waarom zijn wij anders?

Er zijn tal van gratis programma’s te vinden die jou tot op zekere hoogte resultaat kunnen opleveren. Maar hoe vaak zijn deze programma’s op maat en sluiten ze uiteindelijk aan bij dat wat jij denkt nodig te hebben om je als atleet verder te ontwikkelen. Te vaak zien we dat atleten opzoek moeten naar dat wat ze denken nodig te hebben, zonder de zekerheid te hebben of dit ook het juiste is wat ze verder brengt als atleet.

RxGUIDE premium CrossFit training is dé handleiding die jij nodig hebt om te komen tot maximaal resultaat. Maak je niet langer druk over of je programma wel goed in elkaar steekt maar focus je op de uitvoering van je trainingen, voeding en herstel.

Bewezen trainingsmethode

Sinds 2010 maken wij als atleten deel uit van de competitieve wereld binnen CrossFit en hebben wij het voorrecht om te werken met topatleten als; Leonie Henrich, Sigrid Koolhaas, Sven Verheul, Yoeri Pegel, ………..

Het coachen van deze atleten en de groei en ontwikkeling die wij samen de afgelopen jaren hebben meegemaakt heeft ons, naast onze educatie, inzicht gegeven over het belang van specifieke aspecten binnen programmering. Deze aspecten vormen nu het fundament van onze trainingsaanpak welke wij met jullie willen delen. We begrijpen welke toewijding, fun, coaching en programmering er dagelijks nodig is om goed te worden in de sport CrossFit.