CrossFit trainingsprogramma Beginners Plus

Jij hebt CrossFit ontdekt en wilt vanaf nu het maximale uit jezelf gaan halen. Maar waar moet je beginnen? Hoe geef jij de optimale invulling aan jou open gym momenten? Laat ons jou helpen! Ontvang dé programmering, coaching en support van ons team van RxGUIDE coaches en atleten.

Vanaf 49 euro p/maand

Trainingsprogramma incl. persoonlijke coaching en App

Aanmelden

“We helpen jou middels de juiste progressie stappen en coaching een gedegen en solide fundament te bouwen.”

Hoe werkt het?

Het doel van dit programma is om een sterk en solide fundament te bouwen waar jij als atleet in de toekomst op kan voortborduren. De nadruk binnen het programma ligt op de ontwikkeling van je bewegingen en skills, dit in combinatie met het opbouwen van voldoende kracht. Uiteraard zal de conditionele motor niet achterblijven. Wij vinden echter goed bewegen in combinatie met het opbouwen van voldoende kracht essentieel. Mede om in de toekomst blessurevrij een atleet van Wereld klasse te worden.

Kan ik dit programma doen naast mijn reguliere WOD?

Ja, juist! Het programma is zo neergezet dat deze vóór of na een box WOD kan worden uitgevoerd. Je zult juist merken dat als je dit combineert met de WOD welke gehouden word in je box je als atleet met sprongen vooruit gaat. Tot slot merken we dat veel CrossFitters zonder enig plan naar de Open Gym momenten gaan. Dit hoeft nu niet langer.

“Het is de optimale invulling van jouw open gym momenten. Je gaat nu met een doordacht plan richting jouw box.”

Is dit programma voor mij geschikt?

Voor wie is dit programma geschikt?
  • Atleten die CrossFit hebben ontdekt, zich echt verder willen ontwikkelen en opzoek zijn naar uitdagende effectieve trainingsprotocollen.
  • Atleten die beter willen leren bewegen en en weightlifting en gymnastic skills verder willen ontwikkelen.
  • Atleten die sterker willen worden en hun conditionele motor verder willen ontwikkelen.
  • Atleten die de mogelijkheid hebben om 2-3 keer per week te trainen, 45-60 minuten per training.
  • Atleten die een fundament willen bouwen met als doel een volgende stap te kunnen gaan maken binnen CrossFit.
  • Atleten die de keuze maken daadwerkelijk voor het programma te willen gaan. Commitment!
Voor wie is dit programma niet bedoeld?
  • Atleten die “geen” tijd hebben
  • Atleten die geen commitment kunnen aangaan met het programma.
  • Atleten die momenteel geblesseerd zijn
  • Atleten die niet de beschikking hebben over juiste trainingsmaterialen.

Wat mag je verwachten?

Maximaal resultaat! Na een testweek ontvang jij wekelijks jouw persoonlijke programma. Deze kan jij terug vinden in jouw RxGUIDE app. Je hebt je programma en coach dus altijd bij de hand. De nadruk binnen dit programma ligt op beter leren bewegen, het ontwikkelen van je basis skills en het opbouwen van kracht. Als jij de commitment durft aan te gaan met dit programma zal jij je gaan ontwikkelen op de belangrijkste kerngebieden binnen CrossFit; weightlifting, gymnastics en conditioning. Dit alles met maar één doel; het bouwen van een sterk en solide fundament.

Naast een persoonlijk en doordacht programma vinden wij coaching rondom ons programma van essentieel belang. Ons team van coaches staan voor je klaar en zullen jou helpen je bewegingen te optimaliseren en je skills verder te ontwikkelen. We zullen je steunen daar waar jij dat nodig hebt. Ontvang simpele toepasbare tips en diepgaande educatie die jou gaan helpen te begrijpen waarom we specifieke aspecten toepassen in onze programmering.

Waarom zijn wij anders?

Er is veel informatie over CrossFit te vinden. Wij vinden het ook goed dat jij je hierin verdiept. Of de informatie die jij leest of hoort ook altijd aansluit bij de behoefte die jij hebt als CrossFitter, blijft altijd de vraag. Wij als RxGUIDE hebben echter onze eigen kijk op hoe jij het beste jouw fundament kan bouwen. Deze methode heeft zich ook de afgelopen 10 jaar bewezen.

RxGUIDE premium CrossFit training is dé handleiding die jij nodig hebt om te komen tot maximaal resultaat. Maak je niet langer druk over of je programma wel goed in elkaar steekt maar focus je op de uitvoering van je trainingen, voeding en herstel.

Bewezen trainingsmethode

Sinds 2010 maken wij als coaches en atleten deel uit van de competitieve wereld binnen verschillende takken van topsport. Wij hebben het voorrecht om te werken met topatleten als; Leonie Henrich, Sigrid Koolhaas , Sven Verheul, Kevin Go, Michael Go, Kristel Colak, Jolanda van Hal en Yoeri Pegel.

Het coachen van deze atleten en de groei en ontwikkeling die wij samen de afgelopen jaren hebben meegemaakt heeft ons, naast onze educatie, inzicht gegeven in het belang van specifieke aspecten binnen programmering. Deze aspecten vormen nu het fundament van onze trainingsaanpak welke wij met jullie willen delen. We begrijpen welke toewijding, fun, coaching en programmering er dagelijks nodig is om goed te worden in de sport CrossFit!