Onze trainingsprogramma’s

Door de jarenlange kennis en ervaring van onze coaches en wedstrijdatleten te combineren is deze trainingsaanpak nu ook voor jou mogelijk. Beginners, gevorderden en wedstrijdatleten. Haal het maximale uit jezelf!

“Wij zijn meer dan alleen een online trainingsplatform. We zijn jouw coach, vraagbaak en supporter als het gaat om het bereiken van jouw CrossFit doelen!” Michael Go, coach & eigenaar RxGUIDE / CrossFit Punt Uit

Beginners Plus

Jij hebt CrossFit ontdekt en wil vanaf nu het maximale uit jezelf gaan halen? Top! Ontvang dan nu dé persoonlijke programmering waar alle toppers binnen het wedstrijd team van CrossFit Punt Uit ooit mee begonnen zijn. Deze programmering heeft als doel jou te helpen beter te leren bewegen, skills te ontwikkelen en sterker te worden! Ofwel, we helpen jou middels de juiste progressie stappen een gedegen en solide fundament te bouwen.

Gevorderden

Een gepersonaliseerd programma om beter te worden in de sport CrossFit. Deze programmering heeft als doel jouw ambities als CrossFit atleet in de toekomst na te streven. In het bijzonder voor die atleten die gefocust zijn op het zo goed mogelijk presteren tijdens kwalificaties/opens.

We gaan jou helpen je beweegpatronen en skills verder te ontwikkelen, sterker te maken en een conditionele motor te bouwen waar jij jezelf versteld van zal doen staan.

 

Wedstrijdatleten

Gebruik dé trainingsmethode van “Team Punt Uit” atleten Leonie Henrich, Sigrid Koolhaas, Sven Verheul, Kevin Go en de andere elite atleten binnen dit team! Omring je met deze groep van top coaches en atleten met als doel te presteren op het hoogste niveau.

 

“Effectieve protocollen en oefeningen welke specifiek zijn geprogrammeerd voor het verbeteren van je tekortkomingen “