RxGUIDE Training Series

RxGUIDE Training Series is dé serie van trainingen die jou gaat helpen functioneel sterker te worden, skills te ontwikkelen, beter te leren bewegen en onwijs veel plezier te hebben in je trainingen! Geniet van de “road to”! Leer, haal het maximale uit jezelf en zie er onwijs goed uit! De programma’s worden gekenmerkt door essentiële onderdelen welke de basis vormen voor prestaties binnen de “Sport of Fitness”.

“Wij zijn meer dan alleen een online trainingsplatform. We zijn jouw coach, vraagbaak en supporter als het gaat om het bereiken van jouw doelen!” Martin van Dongen coach & eigenaar RxGUIDE

RxGUIDE Training Series

De online groepstraining series welke gekenmerkt word door functionele kracht oefeningen en accessory oefeningen. Verbeter je functionele kracht, bewegingsvrijheid en stabiliteit en krijg skills sneller onder de knie. Vijf trainingscycles welke als doel hebben jouw fundament te bouwen!

Individual Training Series

Een persoonlijk online trainingsprogramma waarbij jouw persoonlijke doelstelling, aanpak, lifestyle en voeding centraal staan! Dit programma gaat jou helpen jouw ambities waar te maken. Ontvang van jouw persoonlijke coach de support en educatie om van jouw “road to” een succesverhaal te maken.

Competitie

Dit is het meest complete trainingsprogramma voor CrossFit atleten die competities willen gaan domineren. Wij zullen zorgdragen voor jouw programma en de coaching die jij nodig hebt om je doelen na te streven.

“Effectieve protocollen en oefeningen welke specifiek zijn geprogrammeerd voor het verbeteren van je tekortkomingen “