Nutrition

RxGUIDE biedt hét online, interactieve en educatieve nutrition-coaching. Via 1-op-1 begeleiding helpen we jou met het ontwikkelen van vaardigheden en gedrag rondom voeding. Wil jij het maximale uit jezelf halen in jouw tak van sport, je kennis rondom voeding vergroten of er gewoon zo fit mogelijk uitzien? Het flexibele nutrition-programma van RxGUIDE is er voor jouw!

Hét online, interactieve en educatieve nutrition-coaching programma

Dit programma bevat:

Inhoud

 • Een toegewezen persoonlijke nutrition coach
 • Een specifieke plan van aanpak voor het bereiken van jouw doelen
 • Wekelijkse check-in met je coach

Extra’s

 • Gebruiksvriendelijke app van TrueCoach om je voortgang in bij te houden
 • Maximale prestaties binnen jouw tak van sport
 • Toegang tot de RxGUIDE  ‘besloten community’ Facebook-pagina
 • Maandelijkse ‘meet-and-greet’ mogelijkheid bij RxGUIDE CrossFit Waalwijk
 • Deelname mogelijkheid aan RxGUIDE Trainingskampen en Workshops

Vanaf 59,- euro p/maand (i.c.m. een trainingsprogramma €79,-)

Ontwikkel jezelf om het maximale uit jezelf te halen

Aanmelden

Is dit nutrition programma geschikt voor mij?

Dit programma is geschikt voor atleten, die....
 • al geruime tijd geen resultaat halen met hun huidige manier van eten
 • graag hun educatie rondom persoonlijke voeding willen vergroten
 • beter willen presteren binnen hun specifieke tak van sport
 • er gewoonweg onwijs goed uit willen zien
 • opzoek zijn naar een persoonlijk flexibel voedingsprogramma

 

Voor wie is dit programma niet bedoeld?
 • voor atleten die een kant-en-klaar voedingsschema verwachten te krijgen

Hoe werkt het?

Misschien ben je al een tijdje enthousiast om aan de slag te gaan met je voeding. Dit om jouw persoonlijke doelen na te streven. Maar eigenlijk loop je elke keer weer vast! Je hebt het al op verschillende manieren geprobeerd maar tot op heden zonder succes! Nou Super gefeliciteerd!

Je bent op dit moment namelijk “bewust onbekwaam“. Je wilt wel, maar het lukt niet en je bent je daar bewust van. We weten dat dit niet altijd een even leuk gevoel is, maar daarentegen ben je een belangrijke stap aan het zetten om iets te leren. In de eerste weken van jouw programma is dat ook graag wat we jou willen leren. We gaan jou helpen met doorzetten en verleggen van je grenzen.

Waar bestaat mijn programma uit?

Stay on track met je persoonlijke coach

Jij krijgt een persoonlijke nutrition-coach toegewezen die jou gaat helpen bij het maken van elke stap binnen het proces. Je coach leert je graag kennen, hoe eerlijker je bent des te beter is hij/zij in staat je te helpen. Je coach is iemand waar je volledig open tegen kunt zijn zonder je hiervoor veroordeeld wordt. Jullie gaan samen voor maximaal resultaat!

 

Join the RxGUIDE community

Je hoeft het gelukkig niet alleen te doen! Jij krijgt naast je eigen nutrition-coach de RxGUIDE-community als support! Deel je ervaringen, ontvang tips en raak geïnspireerd door anderen!

Doelen stellen

Het stellen van je persoonlijke doelen kan het verschil gaan maken tussen succes en falen. Doelen stellen en formuleren is lastig, maar een duidelijk beeld creëren van hetgeen waar je naartoe werkt is bepalend voor het bereiken van jouw droom.

Samen met je coach bespreek jij jouw te bereiken doelen? Je coach zal je vervolgens vertellen hoeveel gram koolhydraten/proteïne/vet je per dag moet gaan eten om deze te gaan bereiken. Gedurende het proces zullen doelen worden bijgestuurd daar waar nodig is om het maximale te bereiken.

Mindset

Wat ben jij voor type? Ga je uitdagingen aan? Vind je het proces belangrijker dan het einddoel? Hoe ga jij om met teleurstellingen? We gaan jou helpen je groei mindset op het gebied van nutrition te ontwikkelen.

Support en communicatie

Je coach staat voor je klaar! Ontvang binnen 24-uur antwoord op je vragen en bespreek alles waar je tegenaan loopt tijdens je wekelijkse check-ins. Inspiratie nodig? Op de besloten FB-ledenpagina staat de RxGUIDE-community altijd voor je klaar.

Nutrition track app

Je macro’s tracken, metingen en progressie bijhouden, chatten met je coach en nog veel meer! Alles centraal in één app!

Bereik je persoonlijke doelen en wordt dé expert van jouw lijf

Veel gestelde vragen

Krijg ik een kant-en-klaar voedingsschema

Nee! We willen je iets leren. We willen dat jij dé expert wordt van jouw lichaam. We gaan je helpen bij het ontwikkelen van vaardigheden en gedrag rondom voeding met als doel het maximale uit jezelf te halen

Hoeveel tijd kost deelname het programma?

Dagelijks ben je ongeveer 10-15 minuten kwijt met het invoeren van je macro’s.

In het begin zal het misschien wat meer tijd kosten, maar je raakt hier snel bekwaam in.

Kan ik blijven eten wat ik wil?

Eet wat je wilt, binnen de gestelde macro-kaders. Dat klinkt wel heel simpel? Ja klopt, want dat is het ook! Uiteraard leren we jou hoe jij het beste de kwantiteit en kwaliteit van je voeding met elkaar kan combineren.

Waar verbind ik me aan op het moment dat ik in schrijf?

Je neemt minimaal 3 maanden deel aan het programma. Na deze 3 maanden verandert je lidmaatschap automatisch in een maandelijks lidmaatschap en is dan op elk moment opzegbaar met inachtneming van 1 kalendermaand opzegtermijn.

Werken jullie met aanstaande moeders?

Allereerst van harte gefeliciteerd!… maar jammer genoeg kunnen we je niet helpen als je in verwachting bent. Neem contact op met je huisarts over pre-natale voeding, nadien ben je natuurlijk van harte welkom!

Mijn vraag/antwoord staat er niet tussen. Wat nu?

Ga naar de FAQ sectie voor antwoord op al je vragen.